• امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
دومين دوره مسابقات بین المللی اسكواش گرگان جونیور

مسابقات گرگان جونیور یکی از بسترهای توسعه اقتصاد ورزش در رشته اسکواش است

  • کد خبر : 845
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
مسابقات گرگان جونیور یکی از بسترهای توسعه اقتصاد ورزش در رشته اسکواش است
نائب رئیس فدراسیون اسکواش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه مسابقات گرگان جونیور یکی از بسترهای توسعه اقتصاد ورزش در رشته اسکواش است، گفت: اگر این مسابقات به صورت مستمر و با یک نظام‌مندی خاص برگزار شود باعث استقبال بازیکنان خارجی برای حضور در این دوره از رقابت‌ها در کشور خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پُل اکونومیک بابک فقیر عصر امروز در حاشیه مسابقات اسکواش با نام گرگان جونیور، اظهار کرد: در دنیا خیلی از رشته‌های ورزشی مانند فوتبال به عنوان یک صنعت دیده شده و اقتصاد فوتبال خوانده می‌شود.
وی ادامه داد: دیدن یک رشته ورزشی به عنوان صنعت باعث می‌شود که اتفاقات مهمی برای آن رشته در سطح کشور بیفتد که نظیر آن می توان به مسابقات المپیک قهرمانی و رویدادهای جهانی اشاره کرد که منجر به تحول در اقتصاد یک کشور می‌شود.

او اضافه کرد: برای رشته ورزشی مانند اسکواش که در برخی کشورهای دنیا طرفداران خاص خودش را دارد به لحاظ اقتصادی برگزاری این مسابقات باعث تحول در کشور می شود.

وی با بیان اینکه مسابقات گرگان جونیور یکی از همین بسترهای توسعه اقتصاد ورزش در رشته اسکواش است، افزود: اگر این مسابقات به صورت مستمر و با یک نظام‌مندی خاص برگزار شود باعث استقبال بازیکنان خارجی برای حضور در این دوره از رقابت‌ها در کشور خواهد شد.

نائب رئیس فدراسیون اسکواش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: چنین شرایطی باعث می‌شود که در این مقاطع استان گلستان و به تبع آن شهرستان گرگان دیده شود که این به توسعه گردشگری استان کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه به بسیاری از اسپانسرهای ورزش به عنوان خیر که از تیم ورزشی حمایت کند، نگاه می شود، افزود: برای ماندگاری اسپانسرها باید منافع دو طرف را در نظر بگیریم؛ به عبارتی برای تیم ورزشی و اسپانسر باید منافع مالی در نظر گرفته شود.

فقیر خاطرنشان کرد: تا زمانی که سود مالی در ورزش برای تیم یک طرفه باشد و اسپانسرها نفع مالی از آن نبرند ما بسیار حضور سرمایه‌گذاران در این بخش را کمرنگ خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: دولت و وزارت ورزش با قوانینی که وضع می‌کند می‌تواند باعث تحول در ورزش و اقتصاد کشور شود به عنوان مثال در برنامه هفتم توسعه باید اقتصاد ورزش به صورت جدی‌تر دیده شود و بحث معافیت‌های مالیاتی در آن برای سرمایه‌گذاران لحاظ شود.

نائب رئیس فدراسیون اسکواش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه متاسفانه در شرایط فعلی مالیات‌های بسیار سنگینی برای ورزش لحاظ شده، افزود: اگر افراد کارشناس و خبره در این بخش ورود پیدا کنند می‌توانند یک تعادلی در این بخش ایجاد کنند که هم سیاست‌های دولت اجرا شود هم اینکه نفع سرمایه‌گذاران در مسابقات ورزشی لحاظ شود.

لزوم توجه جدی تر به ورزش در توسعه اقتصادی و دیپلماسی بین المللی

مالك باشگاه فرهنگى ورزشى يس آل با بیان اینکه درصورت نگاه جدی و اصولى به ورزش، در اقتصاد هم ورزش تاثیرگذار خواهد بود، گفت: این صنعت ظرفیت بالایی در زمینه اشتغالزایی، جذب گردشگر و زمینه های استارت آپی دارد که اغلب نادیده گرفته می شود.

هاشمى ظهر امروز با حضور در دومين دوره مسابقات بین المللی اسكواش گرگان جونیور، اظهار کرد: سهم ورزش از تولید ناخالص ملی در کشورهای توسعه یافته به 4 درصد می رسد، در حالی که این نسبت در ایران در حدود 0.2 درصد ارزیابی می شود که این به معنای نادیده گرفتن ارزش پنهان در این صنعت است.

وى ضمن یادآوری این مطلب که سلامت جسم و روان جامعه محور اصلی توسعه پایدار است، افزود: باید موضوع ورزش را به یک فرهنگ عمومی تبدیل کنیم چراکه بهبود سلامت و شادابی جامعه یکی از مسائلی است می‌تواند به ایران قوی کمک کند.

هاشمی در خاتمه در نشستی مشترک با نائب رييس فدراسیون اسکواش کشور بابك فقير از زحمات هیات استان و اشكان اتحادى تشكر كرد و گفت: استان گلستان از استان های پیشرو و مطرح در رشته اسکواش است. امید داريم با همراهی مدیران و استفاده از نیروهای مستعد و پرتوان شاهد درخشش بیشتر جوانان گلستانی باشیم.

لینک کوتاه : https://poleconomicpress.com/?p=845

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.