به گزارش پُل اکونومیک طی مراسم افتتاحیه این رویداد در صبحگاه روز شنبه، وزیر جهاد کشاورزی حداکثرسازی تولید را از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و گفت: این راهبرد را در سازمان تعریف کردهایم تا کشور بتواند از همه ظرفیتهای واحدهای تولیدی بهره ببرد و در عین حال از منابع پایه بخش کشاورزی نیز محافظت کند.
نیکبخت افزود: توازنبخشی در تولید نیز امری ضروری است و باید توسط وزارت جهاد کشاورزی مشخص شود که حوزههای مختلف بخش کشاورزی به چه میزان منابع، امکانات و ظرفیتهایی را که در اختیار دارند به کار میگیرند.
وی با تاکید بر اینکه تولید باید صادراتمحور باشد، توضیح داد: اکنون وزارت جهاد کشاورزی روی مبحث تولید صادراتمحور متمرکز شده است تا بتواند موانع و محدودیتهای پیش پای صادرکنندگان را ارزیابی، بررسی و احصاء کند و سپس آنها را از میان بردارد.
محمد علی نیک بخت خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی معتقد است اگر تولیدی فقط با هدف تأمین نیاز داخل انجام شود، قطعا به بنبست میرسد، به همین دلیل به دنبال این هستیم که تولیدمان، تولیدی صادراتمحور باشد.
وی در پایان سخنانش شرط تحقق این اهداف راهبردی را واگذاری و تفویض اختیار به تولیدکنندگان و تشکلها عنوان کرد و افزود: اکنون اختیارات و تصدیگریها در اختیار دولت است و اگر آنها را به تولیدکنندگان و تشکلها واگذار کنیم و آنها را در تصمیمگیریها نقش دهیم، قطعا نتایج بسیار خوبی در مسیر تحقق اهداف حاصل میشود.
در ادامه مراسم مجید موافققدیری، رئیس انجمن تولیدکنندگان صنایع خوراک دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته نیز به سخنرانی پرداخت و گفت: این نمایشگاه نسبت به سال گذشته در سطح بالاتری برگزار شده است و تقریبا تمام تشکلهای مطرح در صنعت دام و طیورو آبزیان در این رویداد حضور دارند.
قدیری از برگزاری ۴ پنل تخصصی در حاشیه این نمایشگاه خبر داد و افزود: چهار پنل تخصصی طی این رویداد برگزار میشود که حضور در این پنلها برای عموم آزاد و رایگان است. این پنلها با عناوین «توسعه صنعت گاو شیری، فرصت یا تهدید»؛ «سیاستهای گسترش تولید زنجیرهای گوشت مرغ»؛ «افزایش بهرهوری با بهرهمندی از تکنولوژی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان» و «چالشهای تامین مالی در صنعت دام، طیور و آبزیان» برگزار میشوند و در هر پنل استادان، متخصصان، فعالان و متولیان حوزههای مربوطه به بیان نظرات و دیدگاههای خود برای تبیین موضوع خواهند پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: توسعه و ترویج مصرف خوراک آماده دام، طیور و آبزیان؛ ارتقا کیفی محصولات با هدف مدیریت مدنی و صنفی در امر تولید و تلاش در ارتقا شناخت و باور جامعه از نقش صنعت دام، طیور و آبزیان را در توسعه فراگیر از جمله محورهای برگزاری این نمایشگاه هستند ودر تلاش هستیم بتوانیم طبق شعار سال کشورمان به آنها پرداخته شود.
لازم به ذکر است که بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی دام، طیور و صنایع وابسته شنبه ۳۰ تیر ماه در ساعت ۱۰ صبح با مشارکت ۳۵۰ شرکت داخلی و ۱۵ شرکت خارجی از کشورهای چین، آلمان، ترکیه، سوئیس، روسیه، کانادا، هلند، فرانسه، دانمارک، استونی، مالزی، اسپانیا، هند و برزیل در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برپا شده است و تا دوم مرداد پذیرای عموم فعالان و علاقمندان خواهد بود.