به گزارش پُل اکونومیک وی با اشاره به نقش پررنگ استان گلستان در تأمین امنیت غذایی کشور افزود: ما در بسیاری از محصولات کشاورزی بین رتبههای اول تا سوم قرار داریم، اما این شأن مردم ما نیست که برای خرید نان، کارت یارانهشان گرو گذاشته شود. این یعنی شاخص فلاکت در بالاترین سطح خود قرار دارد.
قائممقام با تاکید بر اینکه گلستان استان محرومی نیست، اما مدیریت ناکارآمد باعث عقبماندگی آن شده، خطاب به اعضای کمیسیون کشاورزی گفت: اگر گلستان در هر کجای دنیا بود، مردمش ده برابر رفاه بیشتر داشتند. ما انرژی داریم، منابع داریم، تولید داریم، اما خروجی اقتصادی برای مردم ندارد.
او با گلایه از قوانین سختگیرانهای که مانع توسعه گردشگری و تولید در استان میشود، ادامه داد: قانونی که به نفع مردم نباشد، طاعون است. ما نمیخواهیم صدقه بگیریم، فقط میخواهیم از محصولاتی که با زحمت تولید میکنیم، سهممان را بگیریم.
نماینده رامیان و آزادشهر با اشاره به سهم ناچیز گلستان از حمایتهای دولتی گفت: وقتی استانی در حوزه کشاورزی اینهمه نقش دارد، حداقل انتظار داریم دولت سهم خود را در سوبسید هزینههای مردم ادا کند.
او در پایان تأکید کرد که این جلسات باید خروجی ملموس برای بهبود وضعیت مردم داشته باشد و از اعضای کمیسیون خواست به دو نماینده گلستان در این کمیسیون برای ایجاد زنجیره حمایتی و ارزش واقعی در اقتصاد کشاورزی استان، کمک کنند.